Geen kickboks- of Muay Thai wedstrijden meer bij Team Tomale in Oss

Per 1 september 2022 zullen bij Team Tomale in Oss geen nationale kickbokswedstrijden meer gedraaid worden. Dit omdat ik als trainer niet in aanmerking kom voor het Nederlandse Keurmerk Vechtsportautoriteit, dan alleen na betaling van 2560 euro voor trainerslicentie 2 en 3 via opleidingsinstituut SKMO. Ik ben een van die ‘rotte appel’ waar de VA het over heeft bij hun verantwoording m.b.t. het Keurmerk.

Voor mij als klein kickboksschooltje in Oss is dat bedrag niet te betalen en ben ik er principieel ook op tegen, gelet op de jaren ervaring die ik op zak heb en de resultaten die geboekt zijn met de jeugdvechters.

De leden die wedstrijden willen blijven draaien, zullen bij een andere kickboksschool moeten aansluiten die wel beschikt over het Keurmerk Vechtsportautoriteit.

Update: de komende weken van de vakantie zal ik me beraden over de richting die we als Team Tomale noodgedwongen zullen moeten opgaan.

Voor meer achtergrondinformatie, lees aandachtig mijn blog: https://miketomalesite.wordpress.com/…/het-keurmerk…/:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s