Examen witte en gele band kickboksen K-1 – 03-07-2021

Op zaterdag 03 juli 2021 om 12:30 vond in de dojo bij Sportcentrum Tapia, het examen kickboksen witte en gele band plaats voor de groep kinderen in de leeftijd 6 t.e.m.12 jaar van Team Tomale Kickboxing & Muay Thai.

Voor de witte band waren er 4 deelnemers, voor de gele band 5. Alle examenkandidaten zijn met vlag en wimpel geslaagd na 10 intensieve weken van voorbereiding. Het examen werd afgenomen door Sensei Ali Tapia die hierbij werd geassisteerd door Sensei Mike Tomale.

Hieronder een foto verslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s