Proefles wordt ‘losse training

Het lijkt er een beetje op dat sommige individuen in Oss misbruik maken van de mogelijkheid tot proeflessen bij vechtsportscholen.

Bij de meeste vechtsportscholen in Oss bestaat de mogelijkheid om 2 keer per week gratis te trainen. En dus zijn er mensen die daar misbruik van maken en 2 uur gratis bij de ene vechtsportschool trainen, 2 uur gratis bij een ander enzovoorts. Het zorgt ervoor dat iemand in Oss dus makkelijk 2 maanden gratis in Oss kan trainen en aan diverse vechtsporten kan meedoen door van sportschool naar sportschool te hoppen.

Niet meer!
Vanaf vandaag 5 augustus 2020 is dat bij Team Tomale in Oss afgelopen. Tijdens een ‘proefles’ vindt er overdracht van kennis plaats tussen leraar en leerling. Soms wordt er zelfs gratis materiaal geleend, zoals bokshandschoenen en/of scheenbeschermers.

Vanaf heden heet een proefles dan ook geen proefles meer, maar een ‘losse training’ en daar vragen wij een vergoeding voor van 5 euro. Dus 5 euro voor 1 uur kickboksen of 1,5 uur muaythai trainen en les krijgen van een gecertificeerde leraar.

Compensatie
Besluit je na een losse training om voor een abonnement te gaan, krijg je éénmalig 5 euro terug. Besluit je na 2 of 3 losse lessen over te gaan tot het nemen van een abonnement, krijg je éénmalig 5 euro terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s