Eén voor allen en allen voor één

Via Facebook doet Hans Loeffen van de WFCA  een oproep de sportscholen niet te laten vallen als lid.

Beste allemaal.

Zoals iedereen zo even heeft kunnen zien op tv en kunnen lezen in de media, gaan alle sportscholen per direct dicht. Dat heeft enorme gevolgen.

Ik begrijp heel goed dat iedereen in Nederland direct of indirect naast het virus ook financiële schade gaat oplopen. Grote bedrijven , maar ook de vele kleine bedrijven.

Met de kleine bedrijven doel ik op de vele gym’s die ‘ons’ land rijk is. Ik hoop dan ook van harte dat niet iedereen die alle jaren veel sport plezier bij de gym’s hebben gehad massaal hun abonnement gaan opzeggen.

Gym’s zijn veelal eenmanszaken of worden geleid door een ZZPer.Vergeet niet dat als dat zou gebeuren deze gym’s geen lange adem hebben zoals de grotere bedrijven.
Deze gym’s verliezen hun inkomsten zoals bijvoorbeeld uit de kantine en verkoop van equipement. Geloof me dat het runnen van een gym echt geen vetpot is.

Als jullie dan nu de abonnementen gaan stopzetten , zullen veel van de gym’s waar iedereen straks na deze epidemie weer graag wil gaan sporten er niet meer zijn.
Vergeet niet hoeveelheid de trainers, coaches naast de tijd in de gym , ook kosteloos in alle weekenden met hun leden op pad zijn geweest met hun leden. De huur van de gym’s zal ook door betaald moeten worden.

Ik bedoel te zeggen als je er zelf niet door in de problemen komt, blijf dan lid.
Dan kunnen we na deze ellende allemaal weer verder in onze sport. We kunnen alleen samen door deze crisis komen . We hebben elkaar heel hard nodig de komende tijd.

Blijf gezond, let en zorg voor elkaar voor zover mogelijk.

Vriendelijke, bezorgde sportgroet

Hans

De zon gaat zeker weer schijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s