Demowedstrijden 29 maart 2020 Den Bosch

Op 28 en 29 maart aanstaande worden in Den Bosch bij GM-gym kickbokswedstrijden gehouden. Van Team Tomale zullen twee, mogelijk drie strijders meedoen aan de demopartijen.

Aangezien het hun eerste keer zal zijn, is besloten om onze vechters eerst demopartijen te laten draaien op de mat op 29 maart. Zodoende kunnen de strijders vast wennen aan de wedstrijdvoorbereiding, eventueel diëten, wedstrijdtraining en de druk die erbij komt kijken om te vechten tegen iemand anders van een andere gym. Daarna zal de balans worden opgemaakt of er verder wordt getraind voor reguliere kickbokswedstrijden in de ring.

Demowedstrijd
Voor deze demopartij hoeven geen bondskosten of deelnamekosten te worden betaald. Wel is een VA-nummer verplicht. Het nummer kan via deze link worden aangeschaft.

De demopartij zal 2 keer 1 minuut duren. De volwassen deelnemers overleggen zelf of ze met of zonder helm tegen elkaar willen vechten. Handschoenen worden door de bond geleverd en er gevochten volgens NKF op k1 regels. Knieën mag alleen naar het lichaam, niet naar het hoofd.

Deelnemers worden gematcht op leeftijd en gewicht. Bij het gewicht wordt 3 kilo speling aangehouden. Een demowedstrijd is niet op knock-out. Het gaat om een full contact uitwisseling van technieken.

Meedoen kan altijd nog. Je kunt je opgeven bij een van de trainers. Wel vragen we je om minimaal 3 keer per week mee te trainen, waarbij de zaterdagtraining verplicht is.

Facebook evenement

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s